ÇANKIRI / YAPRAKLI - Yapraklı İlkokulu

May

Çankırı'dan 13 öğretmen, Türkiye Ulusal Ajansı'nın desteklediği Erasmus+ Hareketlilik projesi kapsamında Prag'ın tarihi atmosferinde düzenlenen bir haftalık eğitim programına katıldı. Uzaktan eğitimde ölçme tekniklerinin geliştirilmesi teması altında Prag'da bulunan 3 farklı okulda eğitimlere katılan öğretmenler, pandemi döneminde uzaktan eğitim süreçlerini yöneten eğitimcilerle deneyim paylaşma fırsatı yakaladılar. Farklı kültürlerle etkileşim içinde olan öğretmenler, yabancı dil becerilerini geliştirirken çeşitli derslerin süreçlerini gözlemleme imkânı buldular.

Proje kapsamında Základní Škola okulunda gözlem yapma fırsatı bulan Yapraklı İlk/Ortaokulu Rehber Öğretmeni Üzeyir KAHRAMAN ve Yapraklı Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatih YILMAZ; eğitim sürecinde alternatif değerlendirme yöntemleri ve anlık geri bildirim tekniklerini konusunda bilgi sahibi oldular. Ayrıca öğretmenlerimiz uzaktan eğitimde ölçme yöntemleri ve sınav güvenliği konularını da titizlikle inceleme fırsatı buldular.

Nis

OKULUMUZ OKUL MÜDÜRÜ SAYIN HÜSEYİN ARISOY ÖNDERLİĞİNDE VE DEĞERLİ PERSONELİMİZ EŞLİĞİNDE OKUL BAHÇENİN BAKIM ONARIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN BAŞTA OKUL MÜDÜRÜ HÜSEYİN ARISOY VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.